Skip links

75 Year PV Let’s Party

On August 28, 1948, the Staff Association was founded and officially registered with the Chamber of Commerce with the aim of strengthening the mutual bond between employees. As Staff Association we are an indispensable addition to the working conditions of Thales. To the staff in Hengelo we offer a wide range of activities to the members in Hengelo, taking into account wishes of our colleagues.

If you are not a member yet
But you like to join this party and other fun activities, than register now as member by sending an e-mail to: pv_hengelo@nl.thalesgroup.com.

Communication about this party goes via e-mail to the members directly, including the link to register for the party.

Personeelsvereniging Thales in Hengelo viert 75-jarig bestaan
Dit jubileum is een prachtige reden om een feestje voor de leden (exclusief introducé) te organiseren op vrijdagavond 22 september 2023! Een besloten all-inclusive feest van 19.30 – 23.30 uur. Locatie: De Twentsche Foodhal in Enschede.

Op 28 augustus 1948 werd de Personeelsvereniging opgericht en officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel met als doel de onderlinge band tussen medewerkers te verstevigen.

Als Personeelsvereniging zijn we een onmisbare toevoeging aan de arbeidsvoorwaarden van Thales en bieden we collega’s in Hengelo een breed scala aan leuke activiteiten, waarbij we het belangrijk vinden om aan te sluiten bij de wensen van collega’s.

Ben je nog geen PV-lid?
Maar heb je wel zin in een feestje en om mee te doen aan andere leuke activiteiten, schrijf je dan snel in als lid via onze mail pv_hengelo@nl.thalesgroup.com.

Communicatie over het feest gebeurt rechtstreeks via e-mail aan de leden, waaronder ook de link voor het inschrijven voor het feest.